Wie ben ik

Mijn achtergrond

Na een opleiding Agogisch werk (tegenwoordig SPW) en Z-verpleegkunde heb ik binnen s'Heerenloo als groepsleider gewerkt. Al snel merkte ik dat ik tegen een hoop regels en administratieve taken aanliep en weinig tijd voor de mensen/cliënten had.

Voelend dat ik meer wilde ben ik een opleiding binnenhuisarchitectuur gaan volgen maar eenmaal zwanger daar mee gestopt. Het creatieve bleef echter knagen dus toen mijn kinderen wat ouder waren heb ik de opleiding tot edelsmid gevolgd in Schoonhoven.

Doordat mijn huwelijk strandde ben ik mijzelf flink verder gaan ontwikkelen. 

In de jaren die volgden heb ik vele cursussen, trainingen en opleidingen gevolgd zoals onder andere Intuïtieve ontwikkeling, Reiki 1, 2 en 3 (ben Reiki Master) en Moeiteloos Helen en Coachen.

Met al die studies en trainingen als achtergrond ben ik in 2019 een praktijk gestart in Persoonlijke Ontwikkeling samen met een vriendin. Twee jaar later ben ik uit de praktijk gestapt om mij volledig op de activiteiten binnen mijn eigen bedrijf, Energie Als Bron, te kunnen richten.

 

Energie Als Bron

In de natuurkunde is bewezen dat alles, ALLES bestaat uit energie. Energie bestaat uit trillingen, niet zichtbaar maar (vaak onbewust) wel voelbaar. Ik besta dus uit energie, jij ook! Als je leert hoe jij je eigen energie kan voelen, kan beïnvloeden en kan sturen, hoe je dus ook een ander kan beïnvloeden, gaat er een wereld voor je open die zorgt voor meer innerlijk geluk, zelfvertrouwen en mentale rust. Mijn leven is er, ten goede, volledig door veranderd!

 

Mijn zoektocht is de basis van trainingen

In 1998 begon mijn zoektocht naar een gelukkiger leven. Ik werd ziek, voelde mij anders dan anderen, vaak niet gezien en onbegrepen en had een laag zelfbeeld. Om te komen waar ik nu ben heb ik jaren lang gezocht naar antwoorden. Ik las boeken over onder andere psychologie en de werking van je brein, keek wetenschappelijke programma's, speurde het net af en verdiepte me zijdelings in het spirituele. Ik vond veel antwoorden maar ondanks de inzichten die ik kreeg bleef ik tegen van alles aanlopen.

 

Pas toen ik, na een verbroken relatie, luisterde naar mijn intuïtie en me inschreef voor een training intuïtieve ontwikkeling vielen alle puzzelstukjes op zijn plek.

Waar ik dacht dat ik te nuchter was voor het spirituele lagen juist daar alle antwoorden. 

Mijn oordeel heb ik losgelaten, spiritualiteit is enkel een naam die mensen hebben gegeven aan het voelen van de energie en op die manier leven.

Wanneer ik het nuchter bekijk, heb ik enkel het besef nodig dat alles bestaat uit energie en dat iedereen daar van afhankelijk is. Ga je bewuster voelen en leven dan kan het je helpen naar een innerlijk gelukkiger leven!

 

Alles is energie!

Mijn zoektocht naar een gelukkiger leven op alle vlakken leidde mij uiteindelijk naar de trainingen van Marlon Brammer.

Tijdens haar trainingen begonnen de kwartjes te vallen. Alles wat je nodig hebt zit in jezelf en jij bent de bron van alles. Alles bestaat uit energie, ik dus ook! Uit het denken en in je gevoel.

Bewustzijn, mindset, mindful, geen oordelen, geen verwachtingen en persoonlijke groei, balans en loslaten zijn key en allemaal woorden die bij mij passen.

Uit alles wat ik tijdens de opleidingen en trainingen geleerd heb zijn mijn trainingen ontwikkeld.

Waardevolle en makkelijk te begrijpen informatie die ik je kan meegeven maar waar je uiteindelijk zelf mee aan de slag mag.

Ik gun iedereen een mooi en gelukkig leven en geef met liefde mijn kennis door.

Inmiddels heb ik al vele mensen mogen helpen.