Visie

 

Mijn Visie

Alles op deze wereld bestaat uit energie, jij ook!

Om je goed te voelen is het van belang dat je die energie leert voelen, jouw energie maar ook die van anderen. Om dat te kunnen is bewust leven belangrijk. Wanneer jij je bewust wordt van jouw energie, van jouw intuïtie, van de energie van anderen dan kom je vanzelf uit bij het voelen.

 

Open-mind

Uit je hoofd en leven vanuit jouw gevoel zorgt vaak voor problemen. We hebben vanuit onze opvoeding, vanuit de maatschappij en door alles wat we hebben meegemaakt oordelen, verwachtingen en overtuigingen. Pas wanneer we deze gaan loslaten en met een open-mind leren kijken naar wat we voelen en via onze intuïtie binnenkrijgen kunnen we beter inzoomen op de energie.

 

Oude overtuigingen, angsten, pijn en  verdriet zorgen voor blokkades in ons waardoor onze energie niet goed doorstroomt. Hierdoor raken we uit balans terwijl balans juist nodig is om je gelukkig te kunnen voelen en dicht bij jezelf te kunnen blijven.

 

Balans

Accepteren van zowel het positieve als negatieve in jezelf betekent dat je lief, leuk en aardig mag zijn en mag zorgen voor anderen maar dat je ook boos, verdrietig en niet perfect hoeft te zijn en om hulp mag vragen of een ander eens voor jou mag laten zorgen. Pas wanneer je dàt van jezelf kan accepteren, kom je beter in balans.

 

Balans in jou zorgt dat je met meer liefde en compassie naar jezelf en naar anderen kan kijken, hierdoor kan je beter omgaan met negativiteit van anderen. Ook zorgt het voor een sterker zelfbeeld waardoor jij met meer zelfvertrouwen kan functioneren. Je mag lief zijn voor jezelf, dat is niet egoïstisch maar nodig om in balans te zijn.

 

Bewust creëren

Wanneer jij door het bovenstaande gaat geloven en vertrouwen in jezelf kan je met jouw energie gaan sturen en creëren. Alles waar jij je je aandacht op richt groeit. Wil je dus iets bereiken zal je moeten geloven en vertrouwen in wat je kan en zal krijgen. Door jouw focus, jouw energie, ontstaan er kansen en mogelijkheden en doordat je bewust leeft zal je de kansen en mogelijkheden herkennen die op je pad komen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is die kansen aanpakken want, vergeet niet, voor al het bovenstaande is actie nodig. Niets gaat vanzelf! Wil jij het anders dan mag je bewust gaan kiezen voor verandering en je daar voor gaan inzetten!

 

Wanneer je dit alles beheerst, je jouw ratio op de tweede plaats kan zetten en eerst kan voelen kan je gaan leven vanuit jouw energie, jouw bron!