Wie zijn wij...

Pascal Tenfelde - Marleen Jansen - Annewieke Geleijnse


Pascal Tenfelde

Ik ben bijna 25 jaar beroepsmilitair  (verpleegkundige) geweest en ben meerdere keren op uitzending geweest. Dat heeft er mede voor gezorgd dat er veel onrust en slapeloosheid werd gecreëerd in zowel mijn lichaam als geest.

In 2010 kwam ik in aanraking met Reiki, meditatie en klankschalen. Dat sprak mij enorm aan en het heeft mij geholpen om de rust weer terug te vinden in mezelf. Omdat ik hier zoveel baat bij had is het mijn “kindje” geworden en ik speel met veel liefde en passie zo vaak als ik kan. Tegenwoordig kun je me veel vinden in de sauna’s van Twente, waar ik woon, maar ook bij hele fijne samenwerkingen met bijvoorbeeld yoga docenten of meditaties en retraites.

Waarom mijn liefde voor klankschalen? Klankschalen zorgen ervoor dat je in een diepe ontspanning terecht komt. Het verbetert je slaappatroon en verhoogt je energie. Het versterkt je zelf herstellend vermogen en zorgt ervoor dat er een balans komt tussen lichaam en geest. Uiteraard doet het nog veel meer voor je. Het is een superfijn gevoel als ik al die mensen in totale overgave zie genieten en ontspannen.

Marleen jansen

Het 'alles is energie' principe zit doordrongen in alles wat ik doe. Ik was als klein meisje al veel voelend, -horend, -ziend en -wetend maar daar was weinig ruimte voor. De reis om van deze 'last' een superkracht te maken was niet altijd makkelijk. Ik heb daar de diepste dieptes gevoeld en ontdekt dat die dieptes de wortels waren voor mij om te floreren, dus dat doe ik nu: floreren in mens-ZIJN. Met al mijn passie voor dieptes en hoogtes en alles wat er tussen in zit. Inmiddels geef ik trainingen en belevingen over energetisch lichaamswerk. Gevoeligheden die ons kracht geven -> wat mij betreft het mooiste dat er is! 

 Volg Marleen:
 >> Instagram
 >> Bekijk de site 

Annewieke Geleijnse

Al van jongs af aan voelde ik mij anders dan anderen wat na mijn pubertijd leidde tot een zoektocht naar mijzelf. Pas toen ik ernstig ziek werd kwamen er langzaamaan antwoorden.

Nuchter als ik ben ging ik in therapie, volgde trainingen, cursussen en opleidingen en kwam stapje voor stapje dichter bij mijzelf maar ik bleef onzeker, raakte uitgeput in het contact met anderen en vond mijzelf nooit goed genoeg.

Totdat ik jaren geleden bij Marlon Brammer van Innerselftraining terecht kwam. Daar vielen tijdens de verschillende trainingen/cursussen alle kwartjes.

Daar leerde ik dat alles bestaat uit energie en dat je die kan beïnvloeden door wat je denkt en voelt. Wanneer je jouw eigen energie leert voelen en die van de ander, kun je gedrag sturen. Ik kwam er achter dat wanneer je van nature veel voelt je makkelijk 'last' hebt van de mensen om je heen en hoe je dat kunt voorkomen.

Dát alles zorgde voor de drang om anderen hierbij te gaan helpen want wanneer je weet en vooral ook ervaart hoe het 'werkt' kan het je leven veranderen, dat deed het in elk geval voor mij. Sinds ik weet hoe het 'werkt' ben ik gelukkig, niet meer onzeker, voel ik mij altijd goed genoeg en loop ik niet meer leeg door anderen. Een prachtig cadeautje welke ik graag doorgeef.

Mijn trainingen zijn erop gericht jou te laten voelen en ervaren hoe je kan omgaan met alles wat je in je leven tegenkomt. Hoe jij je eigen energie/gedrag en die van de ander kan beïnvloeden zodat jij je zo prettig mogelijk voelt. 

Mijn bedrijf heet dan ook Energie Als Bron en naast het werk voor bedrijven en particulieren maak en verkoop ik sieraden. De combinatie van beide beroepen maakt dat elke dag anders is en dat past bij mij.

Aanmelden Retraite De Kracht van jouw Gevoel